Chronische pijn bingo

Welke opmerkingen heb jij al eens gehoord?
En welke kun je wel tien keer aankruisen?

Het vervelende van chronische pijn is dat het meestal niet zichtbaar is, toch?
Want als je een gebroken been hebt, dan zie je tenminste dat er iets mis is.
Niet dat je nou de rest van je leven met een gipsbeen wilt rondhobbelen, maar je hoeft niet steeds uit te leggen wat er aan de hand is.
Mensen die zelf geen chronische pijn hebben snappen er niets van. Dat kun je ze ook niet kwalijk nemen, want jij weet zelf niet eens waar je aan toe bent.
De ene dag kom je goed je bed uit, voel je je prima en kun je iets leuks gaan doen. De volgende dag voel je je als een verkreukelde krant en mag je blij zijn als je je kinderen uit school kunt halen en dat de boodschappen weer binnen zijn.

Het is elke keer 1 stap vooruit en 2 stappen terug.
Je kunt niets afspreken, want je hebt geen idee hoe je je ’s ochtends voelt. Beter een slag om de arm houden dat steeds weer moeten afzeggen, daar maak je ook geen vrienden mee.
Logisch dat je van die vragen krijgt hoe het kan dat je de ene dag nog lekker rondhuppelt in de Efteling en je de volgende dag voor pampus op de bank ligt.

En dan die goedbedoelde adviezen:
“Mijn tante had ook wat jij hebt en die is ervan afgekomen met een speciaal dieet/ ademhalingsoefeningen/ elke dag yoga/ bioresonantie/ osteopathie….enzovoort, enzovoort.
De lijst aan therapieën, middeltjes en fantastische oplossingen is eindeloos. En het is echt niet zo dat je niet wilt hoor, maar je wordt er zo moedeloos van als je alles al geprobeerd hebt.

Niemand schijnt te begrijpen wat er met je aan de hand is. Hoe kan er dan een oplossing zijn als niemand weet waar het echt over gaat?
Ik denk daar ook zo over.
Een beetje lukraak van alles proberen zonder dat daar echt een onderbouwde visie achter zit, daar geloof ik ook niet in.

Daarom heb ik mezelf echt verdiept in de onderliggende oorzaak van chronische pijn en wilde ik mijn cliënten meer bieden dan alleen symptoombestrijding.

‘Er mee leren omgaan’ of ‘dealen met de pijn’, ik vind het niet heel aantrekkelijk, vind jij wel?

Ik weet nu dat leren leven met chronische pijn ook niet nodig is, dus ik ga voor het maximale resultaat: Pijnvrij!

Lijkt jou dat ook een goed idee?

Neem dan contact met me op, dan vertel ik je hoe we dat gaan aanpakken.

Liefs en gezonde groet,
Angelique

#AngiesBodyCare #ChronischeKlachten #Klachten #Pijn #Pijnklachten #Irritatie #Rugpijn #Hernia #Migraine #Gewrichtspijnen #Slapeloosheid #GebrekAanEnergie #NekSchouderklachten #Fibromyalgie #RESETgesprek

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng een nieuwe klant aan en je ontvangt een korting van 10% op je volgende massage van een uur!