Indiase bloemkoolcurry 😋


Vandaag een gezonde vegetarische maaltijd.

Bereidingstijd: 20 minuten
Voor 2 personen

Ingrediënten:
– 200 g sperziebonen
– 3 cm verse gember
– 2 tomaten
– 400 g bloemkoolrijst
– 3 el gele currypasta
– 250 ml kokosmelk

Bereidingswijze:
Dop en kook de boontjes in 5 minuten beetgaar.
Giet af.Schil en snijd ondertussen de gember fijn en snijd de tomaten in blokjes.
Bak de bloemkoolrijst 6 minuten in een klein scheutje olie.
Breng op smaak met een flinke snuf peper en zout.
Haal uit de pan en laat even afkoelen.
Verhit opnieuw een scheutje olie in grote koekenpan of hapjespan en bak de boontjes, gember en tomaten 5 minuten.
Voeg vervolgens de currypasta en kokosmelk toe en laat het geheel zo’n 10 minuten pruttelen.
Serveer met bloemkoolrijst ernaast.

Eetsmakelijk.

Liefs en gezonde groet,

Angelique


#AngiesBodyCare #GezondeMaaltijd #IndiaseBloemkoolcurry

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng een nieuwe klant aan en je ontvangt een korting van 10% op je volgende massage van een uur!